Kreativa kurser!

I dag när hjulen snurrar för högvarv och det digitala flödet strömmar över oss dygnet runt behöver vi backa bandet och få känsla för det taktila och förankra våra känslor. Att uttrycka sig kreativ får dina sinnen att stänga av vardagsbruset, hitta in i en inre skaparkärna och låter pulsen lägga sig för en stund! Att gå en kreativ kurs hos oss handlar lika mycket om den sociala samvaron och att träffa likasinnade som att utveckla sin kreativa förmåga.

Kurser i olika tekniker såsom akvarell, olja och akryl arrangeras i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan i Uppsala. Kurser för våren finns tillgänglig för anmälan via www.sv.se i Uppsala och Enköping!Du kan även gå kurser på distans; porträttmåleri, akrylmåleri, akvarellmåleri nybörjare och fortsättare finns nu tillgängliga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *