Fotografi

Din livsresa, påverkar kommande generationer mer än du tror!

Visst har väl du också upplevt känslan av att damma av det där gamla albumet, sakta öppna pärmen och mötas av tidigare generationers vingslag, liv, öden och äventyr?

Mobilbilden på skärm i all ära…men hur blir den där perfekta bilden egentligen då du låter förstora den, sätta den på väggen eller i familjealbumet?…

Har du försökt förstora den där så lyckade mobilbilden, skickat den till labbet och fått en förstoring som känns pixlig och oskarp på canvas tillbaka?
Då vet du…Det vi ofta inte tänker på är att de snabba mobila och digitala kommunikativa kamerorna vi finner i tex mobiltelefoner inte kommer att ge oss de där fina albumen med kvalitativa bilder, ej heller går de att förstora för utskrift med ett gott resultat.
Visst vill vi ju kunna visa och spara våra mest betydelsefulla bilder av våra livshändelser och högst personliga bilder till familjealbum och framtida generationers glädje?
Välj ut dina livshändelser och låt oss förverkliga och hålla er familjs historia uppdaterad för kommande generationer!

 Nu är det din tur att fylla på/ skapa nya bildalbum för framtiden. Det är alltid kul att anlita fotograf en gång om året och se vad som hänt däremellan, det blir en personlig kontakt och bilderna blir mer personliga, en ny livshändelse!